Startside‎ > ‎

Nyheter


31 juli 2009 var det slutt på sommerferien og en flott tur både på kryss og tvers i Peru og Norge. Da ble det etablert et enkeltmannsforetak som heter Per Olav Apalnes med Orgnr 994350773.
1 februar starter jeg opp egen virksomhet innenfor det jeg mener jeg kan og som omgivelsene rundt meg trenger. Nemlig et kraftsenter for omstilling av virksomheter som har stilt til start men ikke har kommet i mål. Enten fordi de havnet i ei hengemyr, eller fordi de rett og slett ikke har klart å passere startstreken.
Et kraftsenter består ikke av en enkelt person, men et team som utretter mer enn det summen av hver enkelt gjør hver for seg. 
Jeg har knyttet meg opp mot tidligere kolleger og venner som har kompetanse innen Logistikk, IT coaching, samt at vi alle har vært prosjektledere for mulige og umulige prosjekter. 
Opprinnelig skulle virksomheten hete Vestfronten og Østfronten, fordi vi skulle operere utenfor Olsogryta, men fant ut at det ble lite nytt fra Vestfronten og Østfronten. Å tenke er gratis å handle koster-. Derfor har vi valgt å bruke energi på å tenke før vi handler, men nå er vi klare for Action.
Navnet Cogito innebærer at vi vil fortsette å tenke - Vi skal også levere for å leve - Ergo Sum. Gogito Ergo Sum viser at først tenkte vi, så jobbet vi i ErgoGroup og nå er vi oss selv. 
Det vil komme nyheter etterhvert som vi har noe nytt å melde fra alle fronter, Foreløpig jobber vi på alle fronter og har kontor på diverse hjemmefronter.
Comments